Vi tilbyder en gratis og sikker prøveoversættelse

En prøveoversættelse som demonstrerer, hvilken kvalitet den individuelle kunde kan forvente indenfor akademisk sprogbrug.

Vi er klar over, at kortvarige online-interaktioner ikke umiddelbart viser vores evne til at imødekomme dine forventninger. For akademikere, der gerne vil vurdere kvaliteten af vores arbejde, inden vi går i gang, tilbyder vi en gratis eksempeltest på én side til gennemgang og godkendelse. Faktisk opfordrer vi alle nye klienter til at insistere på at få en sådan prøve fra hver oversætter eller bureau, de kontakter i processen.

"Den oversatte bog er bedre end den oprindelige danske version"


Danish-English.com har oversat vores sidste bog om aktionsforskning i organisationer (Aalborg Universitetsforlag, 2018) fra dansk til engelsk. Det er foregået i et tæt samarbejde, som ikke bare har resulteret i en smuk oversættelse, men også i en klar forbedring i forhold til vores danske bog. Vi har især været glade for teamets forståelse af centrale begreber, deres uovertrufne omhyggelighed, suveræne engelske sprogbeherskelse og sprogfornemmelse (den ene af os er oprindelig cand. mag. i engelsk og dansk), samt lydhørhed over for vores ønsker. Vi kan varmt anbefale Danish-English.com til oversættelse af akademisk faglitteratur.

Marianne Kristiansen, ph.d., lektor emerita på Institut for Kommunikation og Psykologi, AAU/Cph. og Jørgen Bloch-Poulsen, ph.d., tidligere lektor på AAU og RUC.

Marianne Kristiansen og Jørgen Bloch-Poulsen,
25/05/2020

Prøveoversættelsesformular

Scroll to Top