Har du brug for en professionel dansk-engelsk oversætter ?

Nu behøver du ikke lede længere

Valuta for pengene

Danish-English.com leverer professionelle dansk-engelsk oversættelser af høj kvalitet. Kort sagt giver vi valuta for pengene, kvalitetsoversættelser uden sidestykke og en enestående service.

Specialistoversættelse og ekspertise

Vores ekspertise som dansk-engelsk oversættere og kommunikationskonsulenter er baseret på min erfaring inden for interkulturel kommunikation. En tekst skrevetoversat, revideret eller korrigeret af os, vil fremstå som et professionelt dokument præget i høj grad af interkulturel og kommunikativ kompetence.

Vores ekspertise dækker følgende områder

Vores praktiske og teoretiske viden kombineret med internationale arbejdserfaringer giver os en bred spændvidde inden for interkulturelle kommunikationsfærdigheder. Vi garanterer således, at en tekst fra vort bureau er idiomatisk korrekt, grammatisk fejlfri og skrevet i et overbevisende sprog, som henvender sig til sin læsermålgruppe på en effektiv måde.

Prøv før du køber

Vi er klar over, at kortvarige online-interaktioner ikke umiddelbart viser vores evne til at imødekomme dine forventninger. For akademikere, der gerne vil vurdere kvaliteten af vores arbejde, inden vi går i gang, tilbyder vi en gratis eksempeltest på én side til gennemgang og godkendelse. Faktisk opfordrer vi alle nye klienter til at insistere på at få en sådan prøve fra hver oversætter eller bureau, de kontakter i processen.

Referencer

University of Southern Denmark (SDU)
Scroll to Top