Giv dit CV på engelsk det ekstra kvalitetsløft

At sammensætte og formulere et CV kan virke som en uoverkommelig opgave, især når du gerne vil kommunikere omfattende erfaringer og kompetencer på en professionel måde. Men samtidig er det en rigtig god øvelse i markedsføring. For ja, dit CV er nok din bedste mulighed for at markedsføre dig selv, når du søger job.

Giv dit CV på engelsk det ekstra kvalitetsløft

Ingen kender dit CV bedre end dig selv

Fordi dit CV og ansøgningsbrevet er dine vigtigste markedsføringsværktøjer, synes vi, at du er den rette til at skrive dem begge. For du får jo ikke lov til at slæbe din konsulent med til samtalen, vel?
Derfor tilbyder vi ikke at skrive dit CV for dig. Men vi kan hjælpe dig med en masse relevante links til nyttige tips om, hvordan du skriver et vellykket CV.

Hvordan vi kan hjælpe dig

Det første indtryk er virkelig vigtigt. Og man vil jo helst ikke lade slåfejl, grammatiske fejl eller forkerte idiomatiske udtryk stå i vejen for drømmejobbet.

Her er en liste over det, vi kan gøre for dig:

• Vi sikrer, at hele din tekst bliver grundigt gennemgået og redigeret samt er grammatisk korrekt.
• Vi sikrer, at dine vendinger er idiomatisk korrekte.
• Vi foreslår forbedringer i sætningsstrukturen, hvis det kan give en mere logisk opbygning af teksten.

Hvordan vi også kan hjælpe dig

Hvis din fremtidige arbejdsgiver gerne vil have dit CV og ansøgningsbrevet på engelsk, kan vi sørge for både redigering af din kildetekst og oversættelse som en pakkeløsning til en nedsat pris.

Et grammatisk fejlfrit CV på engelsk er en klog investering

Kontakt os, før du indsender dit CV. At få et par professionelle øjne til at gennemgå dit CV kan vise sig at være en af dine klogeste investeringer.

5/5 (1 Review)
Scroll to Top