Gør dit produkt ”så fantastisk som muligt” og
”søg negativ feedback fra alle kanter”

Elon Musks råd til administrerende direktører: Gør dit produkt ”så fantastisk som muligt” og ”søg negativ feedback fra alle kanter”

Tesla og SpaceX-grundlægger Elon Musk har nogle råd til administrerende direktører: Lav bedre produkter, søg negativ feedback og drop PowerPoint-præsentationer.

Elon Musk on MBAs

Source: msnbc.com

”Er administrerende direktører fra det amerikanske erhvervsliv tilstrækkeligt fokuseret på produktforbedring? Jeg tror, at svaret er nej, ”udtalte Musk på den seneste WSJ CEO Summit.

Ifølge Musk er det afgørende, at administrerende direktører bruger mindre tid på at fokusere på f.eks. økonomi, og mere tid på “bare at gøre jeres produkt så fantastisk som muligt.”

Musk opfordrer administrerende direktører til at tage et skridt tilbage og sige: “Er vores produkt så fantastisk, som det kunne være? Sandsynligvis ikke. Hvad kunne vi gøre for at optimere det?”

På WSJ-topmødet tilføjede Musk: “Jeg vil bare helt ærligt anbefale alle, der lytter … brug mindre tid på møder, mindre tid på PowerPoint-præsentationer, mindre tid på regneark og mere tid på fabriksgulvet eller med kunder.”

Det ultimative mål er at være “erklæret perfektionist vedrørende det produkt, du laver, eller den service, der leveres [og] søge negativ feedback fra alle verdenshjørner … fra kunder … og fra mennesker, der ikke er kunder,” sagde Musk.

Selvom en direktør ikke er specialist i produktinnovation, kan denne færdighed ”læres”. ”Der er ikke noget mystisk ved det,” udtaler Musk. Hvis du kun fokuserer på bundlinjen, er du galt afmarcheret. Faktisk kan det største problem i nutidens amerikanske forretningsverden være, at der er “for mange MBA’er, der styrer virksomheder,” mener Musk.

KAN JEG FÅ ET KONKRET TILBUD?​

Ja. Vi plejer normalt at give et tilbud på oversættelse med en fast pris og et fast leveringstidspunkt.

Scroll to Top