Gratis

Gratis oversættelse—hvem, hvad, hvorfor?

Vi tilbyder ikke gratis oversættelse eller maskinoversættelse. Vores kerneforretning er professionelle oversættelser af høj kvalitet til virksomheder, organisationer, akademiske institutioner og individer, som er udført af mennesker.

Gratis oversættelse–hvem, hvad, hvorfor

Gratis oversættelseI princippet tilbyder vi ikke gratis oversættelser, udover i de tilfælde hvor vi føler, at en gratis oversættelse vil støtte en god sag. Der er mange situationer hvor vi kan støtte klienter med gratis  korte oversættelser eller rådgivning som en tjeneste. En anden situation hvor vi tilbyder gratis oversættelser hænger tæt sammen med vores arbejdsetik og sociale ansvar. Det er for at hjælpe personer med alvorlige helbredsproblemer med en gratis oversættelse af et referat af deres medicinske journal.

Gennem årene har vi modtaget mange anmodninger fra personer, der lider af alvorlige helbredsproblemer, og håber på at få en yderligere vurdering i et andet land.

Som udgangspunkt er medicinske oversættelser blandt de dyreste oversættelser at lave. De kræver at oversætteren har gennemført et specielt kursus for at mestre de specielle karaktertræk, der findes i medicinsk sprog på både dansk og engelsk. Det kræver også at oversætteren har meget integritet og en stærk moral.

Derfor har vi lavet en strategi, hvor patienter med seriøse helbredsproblemer kan få oversat et referat af den medicinske journal på en enkelt side gratis.

Selvom vi syntes, at det er helt legitimt at kræve, at store farmaceutiske virksomheder betaler for oversættelser, har vi altid haft det svært med at opkræve penge fra privatpersoner, som står i en vanskelig situation. Det giver et indtryk af, at alle er imod dem. Der er mange store og uforudsete udgifter, som rejsen og kost & logi under og efter rejsen, ved at søge specialister i andre lande – for ikke at nævne specialistens gebyr. Vi har set eksempler på patienter, der var nødt til at sælge deres hus for at financiere behandling eller kirurgi.

Vores erfaring siger os, at det er rigeligt for at fortælle de vigtigste informationer til specialisten i udlandet. Herudover tilbyder vi store besparelser i de tilfælde, hvor patienter ønsker at købe sig til mere end oversættelsen af et referat.

Hvis du står og leder efter en ekstra vurdering, og har behov for at få oversat et referat af din medicinske journal til engelsk, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vil med glæde hjælpe dig! Det er en god idé at bede din medicinske specialist her i Danmark om at give dig sådan et referat. Det vil gøre det hurtigere at få oversat din journal.

Testoversættelser

Vi tilbyder testoversættelser til de klienter, der ønsker at sikre sig, at vores team af professionelle oversættere har kompetencerne til at håndtere deres projekt. Nogle af disse opgaver anser vi også for gratis.

Nyttige og relaterede links

Leave a Reply

Scroll to Top