Medicinsk journal

Pålidelig medicinsk oversættelse

Vi arbejder med medicinske oversættelser

Det er derfor at Danmarks førende farmaceutiske virksomheder, producenter af medicinske enheder og forskningsinstitutter, overlader deres medicinske oversættelsesprojekter til os.

Medicinske oversættelser dækker over oversættelser af mange forskellige dokumenter. Eksempler herpå er medicinske journaler og forskningsartikler, patientjournaler og marketingsmaterialer som foldere med patientinformationer.

Vores højtuddannede specialoversættere har alle professionelle, medicinske baggrunde, og forstår fuldt ud den meget specialiserede terminologi, der anvendes i medicinske dokumenter.

Ekspertise i medicinske oversættelser

Vi specialisere os i at oversætte dokumenter vedrørende medicin, biokemi, bioteknologi, kemi, farmakologi og toksikologi.

Dette får du:

  • En præcis medicinsk oversættelse med den korrekte medicinske terminologi
  • Procedurer for kvalitetskontrol og valgfrie ekstra ydelser
  • Fortrolig og ansvarlig behandling af dokumenter.

Skal du have et tilbud for en medicinsk oversættelse?

Hvis du ønsker et tilbud på en pålidelig medicinsk oversættelser, udfyld blot formularen på denne side og upload dine dokumenter, eller send dem pr. email til info@danish-english.com hvis du skal have et tilbud på en pålidelig medicinsk oversættelse. Du vil oftest modtage et tilbud inden for et par timer. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Få et uforpligtende tilbud nu

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Slip fil her eller

Scroll til toppen