Deres oversættelsesprojekter er i gode hænder hos os

Begrundelser Fordele og udbytte
 Vore ansatte: Vi har ansat et elite-team bestående af oversættere og redaktionelle eksperter, som taler og skriver dansk og engelsk på modersmålsniveau. Effektiv kommunikation: Deres oversættelse vil altid blive læst og hørt, som den var tiltænkt: akkurat, effektiv og elegant.
Ekspertise: I en årrække har vi dækket alle hovedområder i oversættelsesbranchen, hvor vi har kombineret erfaring med viden. Ro i Sindet: Hvad enten Deres projekt omhandler jura, medicin, teknik, markedsføring, litteratur, film, etc., står vi til rådighed.
 Volumen og hyppighed: Vores permanente stab af højt specialiserede sprogfolk er til enhver tid i stand til at påtage sig Deres projekter – uanset udstrækning og omfang.  Pålideligt partnerskab: Hvad angår Deres projekter, kan De altid regne med, at vi udfører dem i overensstemmelse med Deres forretningsmæssige behov og målsætninger.
Hurtig Leveringstid: Vi færdiggør
oversættelsesprojekter på rekordtid.
Kort leveringstid: Deres oversættelse vil altid blive leveret til tiden og derved gøre Dem i stand til at indfri de mål, De har sat Dem.
Service: Vi får ofte at vide, at vores service er i top. Vores credo omhandler først og fremmest kvalitetsservice. Effektivitet og hurtig ekspedition: Hurtig, pålidelig service som også Deres kunder vil drage nytte af.
Pris: Vi tilbyder en pakkeløsning, hvor forskellige typer kvalitetsservice leveres til en konkurrencedygtig pris. Værdiskabelse over tid: Kort sagt får De kvalitet til en lavere pris. Det er valuta for pengene!

Værdiskabelse over tid: Kort sagt får De kvalitet til en lavere pris. Det er valuta for pengene!