Hvad siger vores kunder

11/09/2018

Tusind tak Danish English! Det er virkelig en fornøjelse at læse mine tekster oversat til et formfuldendt engelsk – og det lynhurtigt.

Bedste hilsner,

Lene

04/11/2015

Kære Asher

Mange tak, jeg er rigtig glad for jeres arbejde.

Lene Ekholm Petersen Adjunkt, Ph.d.

FORSKNING OG INNOVATION
University College Sjælland

07/10/2015 Dear Asher Thank you very much! Perfect translation and fast delivery:-) Best regards, Kasper Jarlhelt Andersen Institut for Klinisk Medicin – Kirurgisk afdeling L (Gastroenterological) L, Aarhus University Hospital


 


den 14. januar 2011

Kære Asher

Mange tak for korrekturlæsning af min PhD afhandling. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet som var både professionelt og yderst fleksibelt. Fleksibiliteten og den hurtige arbejdsgang var en utrolig stor hjælp da jeg arbejdede med en stram tidsplan.

Med venlige hilsner
Malene Simon
PhD student Biologisk Institut, Aarhus Universitet


2 November 2010

Dear Asher,

Thank you very much, and thank you for doing this in such a timely manner.

Philip Holten Director
Information, Research & Communications
Public Affairs Section
US Embassy, Copenhagen
Dag Hammarskjölds Allé 24
2100 Copenhagen Ø


29/07/2010

Kære Asher

‘Når vi har brug for sikker, professionel og rettidig oversættelser af fagtekster til og fra dansk bruger vi:
DANSK OVERSÆTTELSES- OG SPROGSERVICE. Vi har altid modtaget et professionelt og flot arbejde retur til den aftalte tid.
Vores tilfredshed med kvaliteten af arbejdet har været i superklassen’.

Venlige hilsner
Projektchef
Ole Hansen
University College Nordjylland
DK- 9400 Nørresundby


København den 14. oktober 2007

Kære Asher

Hermed vil jeg gerne takke for samarbejdet om bogudgivelsen, Frokost i Byen, Københavnske frokostrestauranter, her i august-oktober 2007.

Jeg var skeptisk med hensyn til oversættelsen af bogen, hvis emne jo er ret specielt. Jeres oversættelsesarbejde har været formidabelt. Det er ikke nogen let sag at oversætte et manuskript fyldt med københavnerhistorie, anekdoter og indforståetheder. Den opgave har I klaret meget overbevisende. Til tider har jeg næsten fundet det sjovere at læse mit manus på engelsk i jeres oversættelse end at læse mit manus på dansk.

Også oversættelserne af de mange mærkelige betegnelser for smørrebrød og ingredienserne heri har I klaret særdeles flot.

Når dertil kommer, at I har leveret stort set fejlfri og meget grundigt korrekturlæste oversættelser, og at I har overholdt alle frister og aftaler, også om honorar, kan man vist godt fastslå, at det har været et perfekt samarbejde.

Jeg glæder mig til næste gang, vi skal løse en opgave sammen.

Med de bedste hilsener

Jan Horskjær
forlagsredaktør


Frederiksberg den 9. oktober 2007

Hej Asher,

Vi ville bare sige at vi er yderst tilfredse med jeres oversættelse.

‘En fornøjelse at læse og fagligt korrekt’.

Kind regards,
Camilla

Best regards/Mit freundlichen Grüssen/Med venlig hilsen
B. Braun Medical A/S


Frederiksberg den 1. oktober 2007

Til rette vedkommende,

Igennem halvandet år har jeg benyttet mig af Dansk Engelsk Oversættelse og Sprogservice til oversættelse af akademiske tekster. Opgaverne har omfattet oversættelse af artikler og oversættelse af en Ph.d.-afhandling med henblik på udgivelse på et engelsk universitetsforlag. Fra første færd blev jeg mødt af en engageret professionalisme, som både omfatter den løbende dialog og det endelige produkt. Oversættelser fra Dansk Engelsk Oversættelse og Sprogservice er kendetegnet både ved deres præcision og deres tempo. Som kunde oplever man, at kvaliteten af produktet altid er i højsædet, og Dansk Engelsk Oversættelse og Sprogservice går langt for sikre en den bedste vare. En af Dansk Engelsk Oversættelse og Sprogservice vigtigste kernekompetencer er, at de tager hensyn til individuelle kundeønsker og levere en specialiseret vare, som ikke bare er en oversættelse, men et unikt produkt, der også bidrager til at øge den sproglige kvalitet af teksten.

På denne baggrund skal jeg på det varmeste anbefale Dansk Engelsk Oversættelse og Sprogservice til alle, som efterspørger en professionel og specialiseret oversættelse.

Med venlig hilsen

Steen Andersen, Ph.D., Assistant Professor
Copenhagen Business School
Centre for Business History

Referencer

US Embassy in DenmarkDan & Bradstreet