Hvorfor os?

Vi betragter kommunikation som dit vigtigste forretningsværktøj, og intet påvirker dit image så meget, som kommunikationen gor det. Netop derfor skal oversættelser være elegante, raffinerede og effektive.

Når De overvejer at skaffe Dem en oversættelsespartner, så bør De tage et begreb som pålidelighed med i Deres betragtninger. Hvor stort og komplekst Deres projekt end er, vil vi være i stand til at levere varen inden for den fastsatte tidsfrist.

Vi headhunter og ansætter de mest talentfulde folk på området, og vi gør, hvad vi kan, for at de bliver hos os. Resultatet er, at vores organisation er præget af talent, og dette udmønter sig i bedre oversættelser til kunderne.

I modsætning til andre oversættelsesvirksomheder i Danmark taler, skriver og kommunikerer vi på engelsk. Vi er faktisk den eneste virksomhed, som har ansat et oversætterteam, hvis modersmål er engelsk.

Vores computere er aldrig slukket. Vi har døgnåbent hele året. Skriv til os og De vil få svar i løbet af få minutter. Dette er en del af vores koncept.

Kendsgerningerne taget i betragtning så får De hos os et større udbytte af Deres investering end hos den nærmeste konkurrent. Nu og da må man se ud over prisen og lave en helhedsvurdering, der omfatter kvalitet og rådgivning. En ”billig oversættelse” kan koste Dem dyrt. Udsæt ikke deres virksomhed for denne risiko.

Vi har været i oversætterbranchen i mere end seksten år, og vi løber ingen steder. Firmæts alder og vores samlede erfaring har stor betydning i det daglige arbejde.

Scroll to Top