Om Danish-English.com

Danish-English.com har leveret oversættelsesopgaver af en høj kvalitet i mere end 16 år. Vi håndterer mere end 20 sprog og dialekter og arbejder med klienter i hele Danmark. Danish-English.com tilbyder oversættelser og tekst redigering af en høj kvalitet til forskere og videnskabsfolk, regeringsafdelinger, undervisere, hospitaler, sundhedssektoren, velgørende organisationer og virksomheder.

Derfor er vi anderledes

Vi har haft mange af vores klienter gennem en længere årrække. De er glade for vores ærlighed og pålidelighed og ved, at vi altid vil yde en ekstra indsats for at støtte dem og deres virksomhed.

Dansk-engelsk oversættelser

Vi sørger for, at din besked ikke bliver glemt i oversættelsen. Det handler om mere end bare at oversætte sætning for sætning, for at din besked når igennem til din specifikke målgruppe og bliver forstået på tværs af landegrænserne.

Derfor er vi anderledes

Vi har specialiseret os i at oversætte fra dansk til britisk engelsk. Vores hold af professionelle oversættere og redaktører er alle akademikere, der er født i Storbritannien. Hvis du betror os dine oversættelsesprojekter, har du en garanti for, at dine oversættelser kommer til at lyde som korrekt engelsk, aldrig Danglish.

For at sikre både nøjagtighed og et naturligt sprogbrug arbejder Danish-English.com med erfarende oversættere, der alle har en videregående uddannelse og personlig erfaring indenfor en lang række fag som jura, finans, ingeniørarbejde, sundhedssektoren, marketing og byggeri.

Det gør vi

Vi tilbyder dansk-engelsk oversættelse eller engelsk oversættelse og korrekturlæsning af højeste kvalitet til overkommelige priser og med hurtig behandlingstid.

Hvem er vi

Med otte medarbejdere, der har engelsk som modersmål, to ph.d.er, to med eksamen fra Oxford, seks cand.ling.merc.er, en MBA, en filosof, og ikke mindre end 20 sprogkombinationer, er vi ikke alene et af Danmarks mest belæste hold, men vi tilbyder også den bedste oversættelse for pengene.

Kvalitet er en besættelse for os

Derfor sætter vi to sprogkyndige på hvert projekt: den ene til at oversætte og den anden til at foretage en uafhængig korrekturlæsning af dokumentet – uden at det koster ekstra. To for ens pris: det er ikke kun kvalitet – det er valuta for pengene!

Teknologi

Virksomheden har bl.a. som mål konstant at være opdateret i den teknologiske udvikling inden for oversættelse og sprogbearbejdning samt at være i besiddelse af en omfattende viden om informationssøgning. Dette sikrer kunderne, at oversættelserne leveres i tidssvarende elektroniske formater, samt oversættelserne til enhver tid opfylder kravene til gængs sprogbrug og terminologi.

Nogle af de oversættelser, vi tilbyder, er:

Vi giver garanti på vores arbejde

Vi tilbyder kunden 100% tilfredshedsgaranti og streng fortrolighed.
Danish-English blev grundlagt i 2002 og var de første, der tilbød oversættelse og uafhængig korrektur på hvert projekt. Vi var også de første, der tilbød særlige sprogtjenester til akademikere i Danmark. Vi har nu over 450 kunder. Med 12 professionelle fuldtidsoversættere kan vi sikre den højeste kvalitet i hvert eneste projekt.

Vigtigst af alt, så overholder vi din deadline, hver gang, altid.
Lad os blive din partner ved oversættelser; det vil du ikke fortryde. Kontakt os i dag hvis du ønsker at få dit budskab igennem. Stil dig ikke tilfreds med mindre!

Referencer

US Embassy in Denmark Dan & Bradstreet
Scroll to Top